top of page
Resized_INSTRUMENT_Saxofoon14-161001-©Ni

Over mij

sbw6nufj7gv50o2mt20220129074712.jpg
Wie ik ben

 

Al mijn hele leven maak ik muziek, vanaf mijn jeugd speel ik saxofoon. Verliefd op de mooie, warme klank en de volle toon werd het een verlengstuk van mijn gevoel. Als afgestudeerd saxofoniste aan het Brabants Conservatorium in Tilburg maakte ik van mijn passie mijn beroep. Tot op de dag van vandaag met veel plezier en voldoening. 

Inmiddels heb ik al op vele uitvaarten mogen spelen. Ik noem dat expres 'mogen' omdat ik het zie als een voorrecht om op zulke intieme momenten, dichtbij mensen en hun verdriet te mogen komen en tot steun en troost te kunnen zijn.

Het voelt als iets heel kostbaars.

Wat ik doe

 

Vooraf hebben wij contact en in overleg bepalen we het repertoire en het aantal stukken. Samen zoeken we passende muziek die op saxofoon mooi tot z'n recht komt en die wellicht voor jullie betekenisvol is. Verdere zorgen hierover neem ik jullie uit handen; ik onderhoud zelf het contact met de onderneming die de dienst leidt en stem met hen alles af omtrent locatie en tijdstip. Alle benodigde materialen en apparatuur breng ik zelf mee. 

Kosten
 

Het standaard tarief dat ik als professioneel saxofoniste hanteer is €300,-

Muziek

 

"Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek."

Hans Christian Andersen -

bottom of page